Istnieją setki, jeśli nie tysiące składników i sposobów fałszowania żywności. Omówmy 10 z nich.
#1. Aspartam – czujesz się po nim zdenerwowany, niespokojny, niespokojny, zestresowany i przygnębiony.
#2. Syrop kukurydziany o wysokiej zawartości fruktozy – liczba przypadków cukrzycy gwałtownie wzrosła w USA, gdy rząd dotował HFCS i dodawano go do prawie wszystkich dostępnych słodkich produktów spożywczych, w tym płatków śniadaniowych dla dzieci, soków i prawie wszystkich słodyczy.
#3. Glutaminian sodu (MSG) – silne migreny.
#4. Olej rzepakowy – nic nie powoduje otyłości i ogłupienia szybciej niż olej rzepakowy.
#5. Przemysłowe barwniki spożywcze – nowotwory, ADD lub ADHD.
#6. Azodikarbonamid – problemy z oddychaniem.
#7. Mięso przygotowane w laboratorium – żywność nigdy nie była przeznaczona do hodowli w laboratorium przy użyciu modyfikacji genetycznych, środków chemicznych i technologii zafałszowanych komórek. Jedzenie tych rzeczy jest dosłownie „powolną śmiercią”.
#8. Wybielacz – prawie wszystkie białe produkty spożywcze zawierają wybielacz, który zanieczyszcza narządy oczyszczające i pomaga w rozwoju komórek nowotworowych w trzustce, pęcherzu i prostacie.
#9. Amoniak – typowe produkty bogate w amoniak często obejmują kurczaka, wieprzowinę, pstrąga tęczowego, kukurydzę, chleb żytni i edamame.
#10. Spike Proteins – Bill Gates kieruje programem mającym na celu zaszczepienie każdego zwierzęcia hodowlanego w Ameryce, prionami kolczastymi składającymi się z nano mRNA, które ludzie ostatecznie zjedzą w mięsie i produktach mlecznych, powodując okrucieństwa zdrowotne, jakich nikt wcześniej nie widział. Wkrótce ludzie, którzy NIE otrzymali zastrzyków na skrzepy Covid, ale nadal spożywają konwencjonalne (nieekologiczne) mięso i nabiał, będą codziennie narażeni na milionowe spożywanie białek kolczastych zatykających naczynia.
naturalnews.com/2024-12-26-junk-science-food-chemical-ingredients-should-be-banned.html
Leave a Reply